søndag 16. desember 2007

Rodney Bau Marina

Ligger nå på 6. dagen i Rodney Bay på St. Lucia. Nesten alle båtene er nå kommet inn. Mange brukne bommer og revnede seil etter turen og den sterke vinden den siste del av seilasen, og alle har opprivende historier om bølger og stormkast. Vi holder fortsatt på med å reparere bøyde rekkestøtter og diverse avrevet utstyr. Lazyjack-posen er bare filler og skal til seilmaker på mandag, sammen med spinnakeren. Annehver dag er det sponsede fester her, dvs. gratis barer og mat. Det blir stor stemning om sm vanlig vinner nordmenne banketten. I går var det kostymeparty og omtrent bare nordmennene som hadde kledd seg ut. Alle utkledte kom opp på scenen og det var nesten pinlig at alle under intervjuet opplyste "Norway" som hjemland. Jeg hadde på rastafletter og kjortel fra marocco og var Rastaman. Ytterligere pinlig når vakta som sjekket ID hadde samme hår og farget lue. Kanskje ikke helt stuerent å gå på karneval utkledt som lokalbefolkningen ? Fikk ihvertfall masse respons på scenen. Flotte beachparties i regi av ARC med steelband og raegge-bands og stor stemning. Forleden tok vi en overnatting i Marigot Bay, en times seiling lenger syd. En idyllisk bukt med palmer og sandstrand. Havnet om kvelden på "street-party" med lokalbefolkningen oppe i et vegkryss. 1000 sorte og 6 hvite som skilte seg godt ut, men ble hyggelig tatt imot. Mye rart å se.

Hyggelig miljø i marinaen hvor vi er blitt ytterligere kjent med de andre norske som nesten alle drar sydover for julefeiring på Bequia hos Mariann, og deretter videre til Grenadinene.

Om et par dager kommer min familie, og Terje og Hans reiser hjem. Steinar blir med noen uker til og så får vi se hva jeg gjør. Tar antagelig en tur med Steinar til Brasil for å sjekke prosjeketet der nede.
Imens blir det seiling og bading her gjennom jula. Været har også vist bedring de siste dagene så det ser riktig lovende ut for de neste ukene.

God jul til alle som har fulgt oss på bloggen og takk for mange hyggelige hilsener som vi leser med stor interesse hver gang vi er på nett. Hilsen Hans, Terje, Steinar og Erik

Ingen kommentarer: